dimecres, 16 de juliol del 2014

Bar Flanders


Plaça Rovira i Trias, 1. Gràcia. Barcelona

És un petit bar amb una fantàstica terrassa que ocupa ben bé la meitat de la plaça. Una plaça molt més relaxada que les de la part baixa del barri, i amb una estàtua de bronze del magnífic arquitecte català Rovira i Trias que va dissenyar i guanyar per unanimitat l'eixample de Barcelona que després va realitzar Cerdà per ordre ministerial. També va ser el creador del cos de Bombers de Barcelona.
Tornant al Flanders podem dir que és una terrassa al bell mig de Gràcia que te una amplia selecció de cerveses belgues fascinants totes elles (Stella Artois, Chimay, Leffe,...) i unes tapes de molt nivell, com les braves que són les millors d'aquesta zona sens dubte, i les croquetes de diferents composicions que són tremendes. El personal que porta el bar a més és força simpàtic i coneix molt be el tema. Per si faltava alguna cosa és notablement més barat que alguns que corren per la part més trillada del barri.
Resumint, el Flanders és un lloc ideal per esmorzar unes pastes amb un bon cafè, i sobretot per prendre unes bones canyes amb tapes o sense, al costat de l'arquitecte que seu en un banc a pocs metres de les taules. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada