dijous, 18 d’agost del 2016

piTapes



Miquel Ricomà, 55. Granollers.

Alguna tarda des de fora el local m'havia semblat massa bonic, molt orientat a un públic preocupat pel fet de ser "modernet" i en el que per poc que demanessis acabaries pagant un ronyó i part de l'altre. Una errada monumental. Ben és cert que tota la decoració pot semblar-te excessiva d'entrada, però quan portes una estona acabes encuriosit per molts detalls i veus que hi ha un cert criteri a l'hora de posar les coses, La tipografia juga un paper important així com capses i ampolles de vi. L'espai per a les taules és gran i la distància entre elles és òptim. El nivell de soroll encara que estigui ple és acceptable.  
El servei és atent, ràpid i simpàtic. La carta de les tapes és enorme i variada i sempre comptes amb l'ajut del personal per aclarir qualsevol dubte. La carta de vins és més que correcte. 
Hi ha plats estrella com el Yakisoba de verduretes i pollastre, o el miniburguer de cua de bou amb formatge danès, o els raves de pollastre cruixents amb mostassa o el bacallà cuit amb cigrons, espinacs, botifarra negra i praliné d'avellana, però pots demanar uns musclos al vapor o unes croquetes o alguna amanida i quedes igual de content perquè tot sembla estar fet amb el mateix amor i bon criteri. 
Per tancar arriben les postres, un cremós de xocolata blanca amb cafè, o un pastís de formatge o un coulant de xocolata poden ser un bon final, però en tenen més i igual de bons. Si t'agrada el dolç, pots acabar molt bé el sopar.
I per concloure després de tots aquests bons plats arriba el moment del compte, i carai, quan tu esperes un bon cop de pala enmig de l'esquena resulta que no, que tot plegat surt per poc més de vint euros per cap. I surts content, content per la cuina, pel servei i pels diners que has pagat. Rodó. Pel que he vist tenen un altre local a Mollet, però no he tingut el gust de poder gaudir d'ell. Cal reservar, si no ho fas és molt possible que no puguis sopar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada