dilluns, 30 d’octubre del 2017

Calidcafe



Carrer Pep Ventura, 13. Figueres.

Aquest petit restaurant situat al centre del poble de Figueres i a pocs metres del Museu Dalí és petit per l'espai, però és gran pel contingut. Disposa d'unes deu taules a l'interior i de tres o quatre al carrer sota un tendal. Les taules són petites, justes, però suficients. Hi ha algun moment que pot semblar que tantes persones no hi cabran enllà dins, perquè aquest restaurant sempre està ple. Cal reservar taula sens dubte.
Tot està orientat al sentit pràctic dins de la sala i l'ambientació és sobre tons blancs, molt neutre. 
El menú que et presenten disposa de quatre plats per als primers, quatre per als segons, postres i beguda. Les opcions permeten menjar de forma equilibrada i si combines dos primers, que t'ho permeten sense problema, pots fer-ho de forma vegetariana. Tots els plats estan molt ben cuinats i presentats, i les quantitats són com a mi m'agraden, generoses però racionals. El vi de taula és molt correcte, molt. Les postres són molt atractives i generen dubtes  pel fet d'haver de triar una i  perdre't la resta.
El servei és àgil i ràpid, i de vegades sobta com es mouen entre les taules a l'hora de servir els plats. Si t'hi fixes en l'espai de la cuina, veuràs uns taulells i fogons que semblen conformar un submarí, petit i farcit de coses, però organitzat i net.
Al Calidcafe dines de forma ràpida, equilibrada, sana, amb plats macos, i una atenció molt acollidora, planera, molt catalana. Un encert fer una pausa i gaudir d'aquest petit espai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada