dijous, 18 de juliol del 2019

La impressió




Carrer Vilamarí, 90. Eixample. Barcelona.
Plaça Comas, 17. Les Corts. Barcelona.

Aquesta entrada conté per primer cop, dos locals. Tots dos tenen el mateix nom i són germans bessons. Estem parlant d'uns bars-cafeteria, amb una oferta d'entrepans, pastes, pastissos, sucs, tes i cafès amb totes les seves expressions que poden servir per a un esmorzar, un dinar i fins a un berenar-sopar.
Tots dos locals, me'ls va descobrir l'altre autor del blog, gingebre.
Destacaria la gran quantitat de productes artesans com els pa de pessic i pastissos, els entrepans i els sucs. No és exactament un local de Brunch, però se li apropa força, malgrat que no hi ha bufet. Al migdia tenen una oferta d'amanides, torrades i coques que fan un bon servei a l'estómac.
De totes maneres, a més de la bona qualitat del producte, destacaria sens dubte l'amabilitat i el tracte exquisit del personal. El de les Corts és un noi encantador i molt eficient. A Vilamarí són un noi i una noia que també són una meravella. Pel que fa a l'espai, els locals són amplis, amb molta llum natural i on predomina el color blanc i els tons de fusta. Tot net i polit fins a l'extrem. De vegades hi ha un fons musical, sempre molt relaxant i en un segon terme.
Uns locals ideals per treballar amb l'ordinador, fer una parada a la feina, un berenar amb amics, una lectura d'un bon llibre acompanyat d'un té, una conversa de parella, o senzillament prendre una bona dosi d'aliments en uns espais molt acollidors i servits amb un somriure. El preu és ajustat a l'oferta, però és una mica més car que un bar de barri. El producte i tot plegat s'ho val. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada