dimarts, 30 de juliol del 2019

El pendejo



Carrer Amèrica, 15-19. Sabadell.

Vaig anar a aquest restaurant, acompanyat d'un amic i company de treball. Estàvem acabant una feina i arribat el migdia, i per variar una mica, em va suggerir anar a un local molt escenogràfic. Aquesta va ser la seva indicació abans d'entrar al restaurant. I sens dubte, el local és una  escenografia gegant, un pèl distorsionada, d'un poble mexicà. El restaurant és enorme, té molts espais ben diferenciats i dos nivells. Hi ha representades places i carrers amb teulats, arcades i portes. Podem trobar fanals, baranes, pous, escalinates i uns quants taulells. La cuina és molt gran per fer front a l'enorme quantitat de comensals que pot contenir l'espai.
En el moment que nosaltres vam anar, afortunadament, hi havia poques persones. La carta és la típica dels restaurants mexicans, tacos, jalapeños, quesadillas, nachos de tota mena, fajitas, amanides, hamburgueses, enchilades, burritos, i per acabar uns postres curiosos com el flam mexicà, la cimichanga o la pinya marimba
El menjar està bé, els plats són generosos en quantitat, i  el servei és correcte. No destaco aquest restaurant pel menjar, sinó per l'espai, que resulta tan excessiu que sembla una caricatura delirant.
Vaig prendre per primer cop una beguda que se'n diu Michelada, que consisteix en una cervesa rossa, una mica de suc de dues llimes, tabasco, un toc de salsa Perrins, sal, xile i una mica de gel. I la veritat és que d'entrada resulta un xic desconcertant, però quan acabes el got ampli, el de pinta irlandesa, ja li vas trobant alguna cosa.
Resumint, és un lloc per al·lucinar amb la decoració, menjar de forma correcta i poder gaudir del picant de la cuina mexicana. El preu és correcte, però no barat. De totes maneres, em fa una mica de por, pensar a sopar un divendres o un  dissabte a la nit amb la quantitat de taules, el soroll i el servei una mica lent. Per a amants del cartró pedra, la iconografia de verges, calaveres i lluitadors, i el picant en diferents escales.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada