dissabte, 7 de setembre del 2019

El prigó



Carrer Santa Anna, 37. Catí. Castelló.

El restaurant està situat just davant de la carretera comarcal entre Morella i Benassal. Disposa d'habitacions i ofereix una cuina mediterrània amb una carta de més de vint plats. El menú entre setmana costa uns quinze euros i el cap de setmana puja fins als vint. 
La varietat de plats és molt gran i es fa difícil triar si tens un dia de dubtes. Vam escollir dos plats d'arròs diferents, i tots dos estaven genials. Sembla que l'arròs el dominen en totes les seves varietats.
Els segons van ser correctes, però potser per sota del nivell dels arrossos. Les postres, que totes són casolanes, són capítol a tenir molt en compte, des d'un tiramisú celestial, fins a un gelat de mango, tens per gaudir de moltes coses interessants.
El servei va ser molt correcte i força ràpid, però sembla ser, pels comentaris a internet, que de vegades hi ha alguna cambrera que perd una mica els nervis quan pateixen una allau de gent els caps de setmana. El menjador és molt clàssic amb taules i cadires de fusta tradicional. Estovalles i tovallons de roba blancs.  
Un bon lloc per anar entre setmana. Crec que el cap de setmana tot deu ser molt més complicat i sorollós. Esta situat a pocs kilòmetres de la Font de l'Avellà i del Santuari de la Verge de l'Avellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada