dimecres, 11 de setembre del 2019

Can Ruben



Barri Molinet, 11. Carretera de Pals a Torroella. Pals. Girona.

El restaurant està situat a quinze minuts caminant des del centre del bonic poble de Pals. La nostra intenció era tornar a dinar al Pati de Pals, la pizzeria a la qual tenim el costum d'anar sempre que venim per aquesta zona geogràfica de la Costa Brava, però estava tancada. Aleshores, i davant del dubte, vam fer l'opció clàssica de preguntar a un habitant del poble, on hi havia un lloc bonic, amb bona cuina i no excessivament car. Una noia molt simpàtica ens va recomanar anar a Can Ruben. I cap allà vam dirigir les nostres passes. 
La masia on està ubicat el restaurant és força gran. Disposa d'un menjador exterior que també serveix de terrassa amb música, i d'un ampli menjador a l'interior. Dalt hi tenen habitacions. Es va obrir l'any 1971 i ara és la tercera generació familiar la que porta el negoci.
La decoració es mou entre el gris del mobiliari i els tons terra de les parets. La il·luminació és senzilla, però efectiva, i tot el conjunt resulta harmònic. La distància entre taules és molt bona, però a les taules els hi aniria molt bé disposar de quinze centímetres més de llargada. Els banys estan molt cuidats i són amplis, un detall a tenir en compte també. El nivell de sonoritat és òptim, malgrat que la sala es va omplir del tot. 
El dia que vam anar era un feiner i hi havia un menú per setze euros amb dos plats, beguda i les postres. Cada plat el podies triar entre cinc o sis alternatives. Vam menjar uns musclos al vapor que estaven genials, un plat de pasta molt ben presentat, un plat d'arròs deliciós, i que és senyal de l'empremta valenciana que té el restaurant, i algunes coses més que ara no recordo. Tot estava molt bo. Per millorar el tema una mica més, vam tenir un vi rosat de l'Empordà que feia molt de goig.
El servei del cap de sala és molt bo, i el servei dels cambrers és atent i voluntariós, però potser no gaire experimentat. Els hi falta certa elegància i rapidesa en els detalls, però ara no ens posarem exigents. Amb una mica de temps segur que millora. 
Un restaurant on es menja bé per un preu molt ajustat a l'oferta. Una mica lluny de les allaus de turistes, i amb un espai molt ben pensat. Una bona troballa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada