dissabte, 23 de novembre del 2019

El bar de la Cate



Ronda Rector Arolas, 4. Figueres.


El bar de la Cate és el bar de l'entitat cultural  La Cate, que està orientada a realitzar concerts, presentacions i exposicions. Disposa de diferents sales i d'un teatre molt ben posat,  amb magnífic personal que també treballa al teatre gran de Figueres, El Jardí.
El restaurant ofereix un menú molt reduït, però elegantment presentat i  ben cuinat. A més, una mica abans de dinar, a l'hora del vermut, vam poder gaudir d'un concert acústic d'una parella que sonava molt bé al mateix espai del restaurant.
Vam menjar un plat de nuguets de pollastre  amb amanida i formatge de cabra molt bons per una banda, i per l'altra van menjar uns noodles amb llagostins, que vaig tastar i gaudir, molt finets.
Les postres són casolanes i bones.
Un espai amb molta llum solar, amb mobiliari de fusta, prou espaiós i que disposa d'una terrassa exterior molt gran. Tenen un vermut artesanal molt interesant i  algunes cerveses artesanes d'un nivell alt. El servei és ràpid i simpàtic. La gran part part del personal que corre per allà és gent relacionada d'alguna manera amb les activitats de l'entitat, ja siguin tècnics,  o artistes, i resta de personatges de la cultura. 
Un lloc maco, que respira bona energia per tot arreu. Si passes per allà a prop, entra, val la pena.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada