dimecres, 11 de desembre del 2019

Mamma Lucia



Carrer Galileu, 169. Sants. Barcelona.

Restaurant de cuina italiana portat per italians. Un menú al migdia de poc menys de dotze euros, ben presentat i en la quantitat adient. Dos plats a escollir entre quatre opcions, i les postres. El tracte és molt agradable, pacient i àgil. El cambrer es mou entre el poc espai que queda entre les sis taules amb força habilitat. Aquest és l'únic problema del restaurant. Les seves dimensions. Les taules són excessivament petites i queda espai per a les coses si ets un mestre a l'hora d'encaixar elements. Si portes abrics, paraigües o bosses, el problema encara és més gran. De la mateixa manera, el soroll de les converses sumat als de la cuina, de vegades és un xic molest. Els cambrers i cuiners també estan encabits en pocs metres quadrats. 
Els plats són de cuina tradicional italiana en la seva major part, i les amanides, pastes i pizzes són les estrelles del local. Les postres i el cafè, també italians, estan molt bé. Si t'agrada el tiramisú, pots demanar-lo amb confiança. Impecable. 
La carta està plena de coses bones, perquè a Itàlia es menja molt bé. El preu mitjà d'un dinar surt per uns vint euros. L'espai és molt clàssic amb domini del blanc. Mediterrani. Llàstima la manca d'espai per poder respirar una mica més. El bany és correcte, petit, clar. 
Un bon italià al barri de Sants.

2 comentaris:

  1. Bona descripció, m ha quedat clar... italià, petit, encabit i acollidor. M agrada...

    ResponElimina