dimarts, 31 de desembre del 2019

El Cuciar



Piazza Duomo, 6. Verona.

Aquest petit restaurant està situat just davant de la catedral de Verona, il Duomo. La zona està una mica apartada del centre que queda definit pel Circ i el balcó de la Julieta, i fa que no hi hagi aquella aglomeració de gent, que de vegades supera fins i tot la cabuda de carrers i places. 
Vam fer un aperitiu abans d'entrar a la Catedral i ens va agradar la simpatia del personal. Quan vam sortir vam decidir anar a dinar allà. El local té una façana molt maca i devia ser una casa bona. L'interior resulta divertit pels colors i els quadres que hi ha a les parets. Les taules i les cadires de fusta  són prou còmodes. La mida de la taula és correcta.
Hi ha un menú d'un entrant, primer plat i les postres. Les opcions vegetarianes i veganes existeixen, però no és un restaurant d'aquests tipus. El menjar està força bé i la presentació dels plats és imaginativa. Potser, les quantitats són una mica justes per a la meva persona. Tenen alguna cervesa artesana i el vi de la casa és bo. El pa també està molt cuidat. 
La ubicació del bany s'hauria de resoldre una mica, perquè la seva entrada queda enganxada a una taula. El servei va resultar ràpid i molt simpàtic. Aquest és un dels punts forts de l'establiment. Disposa d'una terrassa a l'exterior que et permet veure els moviments  de la gent quan entra i surt de la Catedral, que és un tros d'edifici interessant.
Un lloc per menjar de forma sana, lluny de les aglomeracions del centre. Això no vol dir que a l'hora de dinar el local no s'ompli, ni de lluny. La seva capacitat per a trenta persones queda reduïda a zero al voltant de les dues. Es menja per menys de vint euros per persona i això a Verona és una troballa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada