diumenge, 29 de desembre del 2019

Lady Green



Carrer Sant Pau 11. Sitges.

Aquest restaurant està al bell mig de Sitges amb el que això comporta. És a dir, preus elevats per als visitants estrangers (guiris), rètols en anglès, i cert aire de bar musical.
És un restaurant vegetarià amb moltes opcions veganes i productes ecològics. El menú consta d'un entrant, un plat i les postres. La beguda no va inclosa.
Vam tastar com entrants el risotto vegà de bolets i anous i també la caponata italiana de verdures. Els plats van ser la lasanya de carabassó, llenties vermelles i espinacs, i per l'altra banda un falàfel de bulgur amb una salsa de iogurt, si no recordo malament. Les postres compartides van ser un pastís de xocolata amb una fruita tropical. El vi de la casa està molt correcte. 
El servei, malgrat algunes crítiques a les xarxes, ens va resultar ràpid i amable, és a dir, cap problema. La música de vegades era un xic massa present i canyera, però estem on estem. Els banys són correctes i estan al pis de dalt, on també podem trobar taules. Ja posats, tornarem a incidir sobre la mida massa petita de les taules que no permeten cap alegria ni dipositar res més que els plats. És un fet que destaco en moltes de les entrades de restaurants al blog.
En resum, un lloc on es menja bé per menys de vint euros, dirigit al públic vegetarià i majoritàriament estranger. Els caps de setmana la cosa deu ser bastant més complicada perquè no sembla tenir prou personal per atendre una allau de persones. 

2 comentaris:

  1. Bona apreciació de l'espai, estic d'acord... si, el cap de setmana creu-me, és prou catastròfic com per no tornar-hi... pero el menjar és molt correcte.

    ResponElimina
  2. Coincideixo amb tu plenament. Gràcies per la col·laboració.

    ResponElimina