dimecres, 18 de desembre del 2019

Enocibus



Vicolo Pomodoro, 3. Centro Storico Vicino l'Arena. Verona. Itàlia.

Aquest restaurant el vam trobar quan anàvem a sopar a un altre local, que estava recomanat per "Le Guide du Routard". El local on teníem previst sopar, encara no havia obert les portes i ja hi havia una cua important de gent per entrar. Vam decidir tornar sobre les nostres passes i donar un cop d'ull al restaurant que havíem vist a pocs metres. 
L'Enocibus és un espai tradicional, clàssic, amb només sis taules a la planta inferior i tres en la superior. La cuina està darrere del taulell, és molt petita. El servei i la cuina el porta un matrimoni que discuteix per sistema, però sembla ser la seva manera de fer funcionar aquest negoci. Fins i tot, crec que hi ha certa interpretació en la seva conversa.
Vam gaudir d'una sopa de ceba extraordinària i d'uns plats de pasta fresca de primera. Les postres són casolanes, i totes estan impressionants. El servei és molt amable, proper, i molt ràpid. Està clar que tot ho tenen absolutament apamat, i això i la seva experiència, els hi permet fer una gran cuina en el mínim espai. Sorprenent. 
El bany està situat en la planta superior. Correcte. Per arrodonir la jugada, puc dir que el preu està molt per sota del que un pot suposar. El local està molt valorat al "Tripadvisor". 
Un bon restaurant de cuina italiana, portat per una parella molt veterana i còmica, i amb un preu excel·lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada