dilluns, 16 de març del 2020

Miss Perkins



Rambla de Brasil, 24. Sants. Barcelona.

Quan entres per la porta ja veus només creuar-la que entres en un lloc molt especial. La decoració la podem situar entre divertida, kitsch i ocurrent, però tot el local està impecable malgrat la quantitat de petits detalls que pengen de les parets blanques i mobles de fusta. Tot està absolutament net i polit. De la mateixa manera, els lavabos. Tots dos són, a més d'originals i ben pensats, d'una netedat insòlita en un local que pot servir a més d'una trentena de persones. Però anem al tema important que fa de Miss Perkins un local únic, la seva propietària. 
Una noia anglesa que ofereix una carta de tes inacabable, i unes postres de nivell estratosfèric. Tots els pastissos els fa ella, i la selecció de galetes és de primer ordre. Tot està boníssim, tot. I la presentació és molt cuidada, amb un servei àgil i ràpid tenint en compte que la gran part de vegades només està ella al davant del negoci. Una maquineta anglesa que funciona com un rellotge.
De totes maneres el que em va acabar de portar al cel, són uns bols enormes de iogurt que et prepara ella amb la fruita de temporada que tu escullis. Brutals, jo vaig tastar un amb mango i plàtan que encara paladejo després de bastants dies d'haver-lo gaudit. Impressionant. Té moltes opcions vegetarianes, veganes i sense sucres. Ah, i pots prendre una fantàstica tassa de xocolata per tan sols un euro i trenta. Genial.
El local obre de dimarts a diumenge, de 8.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.30. Puntualitat anglesa. Un tros bonic de l'Anglaterra més tendre, dolça, sana i casolana. Un espai molt acollidor. Endavant, Miss Perkins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada