dimarts, 31 de març del 2020

Kitsune Sushi Bar



Plaça de Pep Ventura, 3. Sant Cugat del Vallès.

Kitsune, guineu en japonès, és un restaurant nipó situat a la part antiga de Sant Cugat, a l'esquerra del Monestir si ens situem davant de la façana. Està dissenyat com si fos una taverna d'aquell país, dominant la fusta en tots els àmbits, terra, bigues del sostre, taulell, taules i cadires. Un espai molt acollidor i amb un ús de la llum molt contingut, puntual sobre alguns elements i taules. Potser l'espai entre taules és una mica petit, però estem parlant d'un local petit i es tracta d'una taverna japonesa. Els banys estan ben dissenyats i ben ubicats.
El Kitsune, és un restaurant que ha anat perfeccionant la cuina japonesa al llarg dels anys que ja fa que va obrir a Sant Cugat. El sushi que serveixen és considerat per molts comensals entesos com un dels millors de la zona, sens dubte. N'ofereix una carta molt amplia amb possibilitats de cuina vegetariana, vegana, sense gluten i tota mena de possibiltats que demanis. El servei és ràpid, àgil i et dóna tota la informació que et calgui, tota, amb detalls. La carta de vins i cerveses és generosa.
La carta ofereix coses tan suculentes com el "tataki entrecotte", el "shake no teriyaki", el "tori yakisoba" o el "sashimi aburo maguri". Sushis i noodles boníssims.
Les postres són poques, però bones: el "brownie", la "tarta tatin" i el curiós "cheese cake de té verd".
El restaurant a l'estiu disposa d'una terrassa àmplia a la mateixa plaça, i també pots gaudir del menjar japonès si vens a buscar-lo per endur-te'l a casa.
L'únic problema del Kitsune és que has de reservar taula amb temps. Sempre està ple, és un negoci que té molt bona reputació i no és molt car. En principi podries menjar per uns vint euros, però una vegada seus és fàcil animar-se i gastar una mica més. Hem de tenir en compte que els plats són per gaudir dels sabors, no de la quantitat. Obre cada dia de la setmana pels dinars i pels sopars. 
És un local que crea addictes. La meva filla és una d'ells. Va ser ella qui ens va descobrir aquest racó del Japó a Sant Cugat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada