dijous, 7 de maig del 2020

Alive



Travessera de les Corts, 180. Les Corts. Barcelona.

L'Alive és un restaurant 100% vegetarià, situat a la Travessera de les Corts, a un pas de la cruïlla amb Carles III. El seu espai està molt cuidat, des del terra de fusta al sostre blanc amb incorporació vegetal, passant per les parets blanques amb algun detall. El mobiliari és correcte de mesures, i les cadires són còmodes. La il·luminació és puntual, amb aquestes bombetes nues. L'efecte és de llum general. Pel que fa a l'espai no entenc gaire aquesta taula llarga més alta que hi ha al centre, entenc que deu ser per encabir més comensals quan calgui, que és sovint sembla.
L'oferta de la cuina és molt àmplia i ben elaborada. Els entrants són ben presentats, entre altres: l'humus de raviolis, les braves especiades, i les gyozes estan molt bones.
Les amanides i burguers vegetals són potents. Les pastes molt ben cuinades, i els arrossos són garantia d'encert. El plat de curri de cigrons amb basmati integral, i el de mussaca de bolonyesa amb beixamel amb formatge parmesà ratllat són dues opcions tastades i gustosament aprovades.
Les postres són poques, però bones. La carta de vins és reduïda, amb vins de la terra, alguns ecològics. Tenen una oferta de cerveses artesanals molt curiosa.
Amb un restaurant com aquest, l'opció vegana o sense gluten es dóna sense dificultat i escolten al client per si té alguna preferència o característica particular com les al·lèrgies.
Un bon restaurant vegetarià, amb una cuina molt responsable i un servei de taules molt agradable. Cal dir que és molt recomanable fer reserva de taula, i que no és un lloc especialment barat. Diumenge i dilluns només es pot dinar. Tot això, quan tornem a la nova normalitat, que de moment sembla que serà rara.  

2 comentaris:

  1. Coincideixo. Hi he estat una vegada i va resultar un encert. Amb ganes de tornar-hi. Una troballa, una altra que m'ha regalat la vida.

    ResponElimina
  2. La vida és plena de troballes. Gràcies per la visita al blog de Gingebre i ginesta.

    ResponElimina