dissabte, 16 de gener del 2021

Rosa Mari Braseria

 


Carrer de l'Abadia, 7. Benifallet.

Aquest petit establiment es troba al centre de la població de Benifallet. Està portat per un matrimoni d'una certa edat, ell tranquil darrere el taulell, ella entra i surt de la cuina, on crec que deu haver-hi una altra persona. La cuina que ofereix és casolana, de la terra, amb poques filigranes i una presentació correcta, però austera. El menú permet triar quatre opcions de primer i segon. Les postres són a triar entre quatre opcions també. El vi de la casa, és correcte, sense més. El servei és familiar, molt amable. La decoració és molt clàssica, amb alguns quadres discutibles, però amb l'encert d'un antic molí de dues pedres enorme que hi ha al fons del local, i un element antic de la producció de vi que no sé ben bé perquè serveix, però molt curiós.
I ara anem al tema principal, els plats. Importants, la sopa de ceba era impressionant, i els espinacs a la catalana de molt nivell, sembla mentida com un plat tan senzill pot adquirir tant de gust. La resta de plats que van tastar els companys de taula, també van resultar senzills, però bons i equilibrats. L'allioli el fan ells, i és molt fi, intens, però sense tapar el gust dels plats. Les postres casolanes també van agradar força. Un bon cafè va tancar un bon àpat. Tot el dinar per poc més de dotze euros per cap. Per acabar, indicar que els serveis són grans i nets, tot al seu lloc. Un bon restaurant per menjar com a casa. Com a colofó, quan ja sortíem, vam comprar un licor de safrà que només venen ells i la indústria que el fa a pocs quilòmetres d'allà, i que és molt original i atractiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada