dissabte, 23 de gener del 2021

Casa David

 



Carrer Mateu Piñana i Roch. Port Pesquer. L'Ampolla.

Va ser l'atzar el que va determinar que dinéssim en aquest restaurant i no en un dels molts altres que hi ha a primera línia de mar. L'atzar i el seu aspecte endreçat i polit per ser un restaurant amb terrassa en un poble acostumat a rebre molts estrangers. Vam seure fora i va venir el senyor de la casa. Una autèntica màquina. Ell solet s'encarrega de totes les taules de la terrassa, les de l'interior i el petit taulell amb els cafès. I ho fa amb un tracte amable, però mantenint la distància adient. El servei és àgil i força ràpid.
Vam demanar uns primers de musclos, calamars, i unes peces de pollastre ben originals. I després van arribar les paelles, una de marisc i l'altra de verdures. La de marisc estava molt bona, però la de verdures vorejava la divinitat. Tremenda.
Les postres són casolanes, i ben fetes. El vi de la casa va ser una troballa. Un negre de Terra Alta, de la bodega Sant Josep que té un preu ridícul i que està molt bé.
Els banys estan nets i ben pensats, agradables. L'interior del local és petit, però aquests locals viuen de la terrassa. El dinar per a quatre persones amb entrant, primer, segon, postres i cafès no va excedir del vuitanta-pocs euros. No puc deixar de posar la imatge del propietari, cambrer i ànima del restaurant, que per cert té el primer premi de l'any 2019 a la millor tapa d'ostres. Com a curiositat es pot destacar que malgrat el tipus de clients que pot rebre, l'atenció al client és en català en primer terme, i el català en segon terme. Més enllà apareixerà el castellà i l'anglès. Més enllà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada