dijous, 14 de juny del 2018

Viridi



Granvia de Carles III, 97, interior. Barcelona.

Dinar per poc menys de deu euros de forma sana, equilibrada i amb una quantitat més que correcta no és gens fàcil, i menys a la part alta de Barcelona. En aquest restaurant vegetarià amb una decoració molt especial ho podem fer amb una atenció ràpida, àgil, simpàtica i eficient. 
D'entrada sobte el terra de gespa verda artificial i els arbres artificials al seu interior. Les branques que es mouen pel sostre i el bany són reals i donen a tot el conjunt una sensació de conjunt. Estovalles blanques, molta llum que entra pels finestrals  i un espai que permet moure's sense dificultat donen un aire de comoditat i relaxació.
El menú amb tres plats, postres, aigua i pa és variat i molt estudiat. Per cada plat tens quatre opcions que et permeten adaptar el menjar al teu apetit i expectatives. 
Si prens un cafè o una infusió per tancar el dinar acabaràs pagant poc més de deu eurets de res. I jo que sóc de menjar sempre he sortit content i satisfet. És un vegetarià, però gens avorrit o sense sabors. Ben al contrari. 
La clientela habitual està formada per molta gent de les oficines del voltant, amb camisa i corbata i noies amb vestit, barrejades amb vegetarians i gent més alternativa. Els únics problemes poden ser que generalment està força ple i no en fan reserves, però si vas d'hora, és més fàcil trobar una taula, i per una altra banda si no saps de l'existència del restaurant, és difícil saber que hi és allà dins dels blocs d'edificis d'oficines. A les nits és tancat.
Una bona opció per a un bon dinar per un preu immillorable al barri de Les Corts, tocant la Diagonal.      

2 comentaris:

  1. Bona descripció d'una de les meves últimes troballes. Encantador espai de menjar sa, en bona companyia i ambient fresc i agradable. Només el no poder reservar em produeix un petit patiment. ��

    ResponElimina
    Respostes
    1. Absolutament d'acord. Gràcies per la teva aportació al blog.

      Elimina