diumenge, 9 de desembre del 2018

El Mirallet



Plaça de la Porxada 39. Granollers. 

El Mirallet està ubicat a un centenar de metres de la plaça de la Porxada pròpiament dita, d'on hi ha l'estructura antiga de la coberta suspesa per columnes on es fan un munt d'activitats culturals, d'oci i de mercat. Al costat del restaurant hi ha l'Església de Sant Esteve.
Aquest establiment ja compta amb més de trenta anys i conserva les antigues parets de pedra de la casa original. Això li dóna un aire de tradició, de patrimoni social. Té un espai central on hi ha el taulell amb els seus tamborets i després dues sales com a menjador. Curiosament el local disposa de tres portes, malgrat que la del fons no l'he vista mai oberta. Tot el mobiliari es mou entre les superfícies de marbre i la fusta. Un clàssic.
Al migdia ofereixen un menú complet per onze euros, un plat per set euros i mig, i un combinat vegetarià per nou euros. Tenen opcions vegetarianes, veganes i per intolerants al gluten i a la lactosa.
El cap de setmana existeix un menú per setze euros que inclou dos plats, postres, pa i beguda.
El servei és molt atent i dinàmic, i els plats són ben presentats i en quantitat adient.
El local té a les seves parets exposicions temporals de pintura o de fotografia, i els dimecres organitza nits de concert a l'aire lliure,  a la plaça just davant de la porta principal, durant els mesos de juny a setembre sota el nom de Miramecres.
No tanca cap dia de la setmana i obre fins a les dotze de la nit, excepte diumenge que tanca a les quatre de la tarda, després dels dinars.
Un bon racó per esmorzar, dinar, sopar, fer un cafè o xerrar amb els amics. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada