dimarts, 25 de desembre del 2018

Maai



Carrer Regàs 30. Gràcia. Barcelona.

Restaurant de menjar sa. No és un restaurant vegetarià, ni vegà, però una part de plats s'ajusta a aquesta cuina. Podem trobar també un plat de peix, un altre de carn, algun altre amb pernil, és a dir, una oferta variada que destaca per la seva preparació i selecció dels productes. 
Quan entres al local passem primer per un espai on hi ha un taulell amb tamborets on es pot esmorzar. Des d'aquí dalt podem veure el menjador que queda més avall i que es veu per un ampli vidre. La decoració està encertada i la il·luminació també. Potser la mida  de les taules per a dues persones és un pèl justa. 
El menú del migdia té un preu de 12,50 € i ens ofereix la Crema del Dia, un Plat saludable i una ampolla de litre amb Aigua Aromatitzada. 
La Crema del Dia la preparen cada jornada amb productes de proximitat i de temporada. Estava molt bona i presentada dins d'unes tasses molt boniques. 
El Plat Saludable l'esculls entre una sèrie de vuit plats que canvien cada tres setmanes, hi ha des de una milfulles d'albergínia, uns macarrons d'espelta, una crep de blat sarracé, un lluç al forn, una hamburguesa de vedella a un falàfel d'hummus amb coliflor. 
L'aigua la preparen en un procés d'osmosi que adquireix una bombolla petita i amb llimona natural dins. Espectacular.
Les postres no entren dins del menú. Hi ha quatre opcions que et plantegen molts dubtes perquè totes elles tenen un aspecte brillant. Quan les tastes a la taula no deceben en absolut. Tenen cerveses artesanes i una carta de vins ecològics molt curiosa. El servei és molt atent i proper. 
Un bon restaurant de cuina sana portat per la Vicky que prepara productes saludables i cuinats amb amor. El nom de Maai està compost pels noms de les seves filles Max i Aitana. És un local portat exclusivament per dones sàvies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada