dimarts, 4 de desembre del 2018

Aguaribay



Carrer Taulat, 95. Poble Nou. Barcelona.

Un restaurant vegetarià al barri del Poble Nou amb una oferta molt encertada. Al migdia podem gaudir d'un menú que costa uns catorze euros que inclou dos plats, aigua, pa artesà i un paté vegetal. Les postres no estan incloses en el preu inicial.
La seva cuina és energètica, fa servir gran varietat de cereals integrals i llegums biològiques, algues marines, fruits secs i llavors, i s'adapta als diferents aliments propis de cada temporada. Les postres són artesanes i costa un munt decidir-se per una d'elles, totes són molt atractives.
El restaurant disposa d'un ampli ventall de cerveses artesanes i de vins ecològics, així com d'un vermut casolà i un cafè italià molt ben posat.
És una mica més car que altres restaurants vegetarians que hem estat comentant al bloc, però si ens decidim pel menú del migdia, tampoc és un disbarat ni molt menys. El dinar se'n va a poc menys de vint euros, tot inclòs. 
El menjar és bo, l'opció vegana és de veritat i cuidada, el local és ampli i no gaire sorollós, i l'atenció al client és amable, ràpida i diligent. Podem dinar cada dia de la setmana i sopar de dijous a dissabte. Al migdia no cal reservar, però és un restaurant força concorregut.
Posen bona música de fons i disposen de premsa i publicacions de caràcter cultural i alternatiu.
Cuina vegetariana amb influències d'altres països mediterranis amb sabor i coherència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada