dijous, 29 de novembre del 2018

Bendita Helena



Carrer Galileu, 261. Barcelona.

Aquest restaurant vegetarià, situat en el barri de Les Corts, ens diu a la seva pàgina web que la seva cuina és casual, celestialment deliciosa, plena de macronutrients i amb ingredients sencers sense refinar. I puc donar testimoni de què és així. Pot ser el tema celestial una mica difícil de valorar, però acceptem el terme.
El menú del migdia té un preu de poc més de deu euros. Consta de dos plats i les postres, amb el pa i l'aigua. Les racions són generoses i amb dos plats una persona normal acaba satisfet. Tots els plats estan realitzats amb combinacions de fruites, verdures, cereals o llegums. Darrere de cada plat hi ha un plantejament seriós de cuina vegetariana i en molts d'ells de cuina vegana. A la carta és indicada aquesta característica. Les postres es poden triar entre cinc o sis possibilitats i resulta difícil perquè totes elles són molt atractives.
El servei és ràpid i molt agradable. Per les petites dimensions del local és fàcil trobar totes les taules plenes, però sense sensació d'aclaparament ni presència de soroll ambiental destacable.
Si haig de dir alguna cosa a millorar, seria la mida de les taules, una mica petites, especialment les destinades a dues persones i per altra banda alguna presentació en recipient massa auster. Semblaria que van un xic justets de vaixelles, tasses i gots.
Tenen un bon repertori d'infusions per tancar l'àpat. El restaurant és obert fins a les sis de la tarda.
Un bon lloc on dinar de forma sana, intel·ligent, de forma agradable i per un preu molt ajustat.

1 comentari:

  1. Bona nit Ginesta! Estic totalment d acord amb tu, jo fa mesos vaig anar-hi i vaig pensar... "a mitja tarda hauré de berenar perquè no hauré quedat prou ple..." Absolutament fals... Bon menjar, bon ambient i si a més tens bona companyia... ��

    ResponElimina