dilluns, 11 de febrer del 2019

Tacos tacos



Carrer Tapioles, 9. Poble Sec. Barcelona.

Aquesta entrada comenta únicament aquest local de Tacos Tacos que és una franquícia molt gran. Ho dic, perquè malgrat que tots ofereixen el mateix, la realitat és que no. Els detalls importen.
L'oferta de l'establiment són el tacos mexicans, això és obvi. Hi ha una oferta de tacos enorme, inacabable, que pots combinar amb un ventall de salses, des de la més picant que resulta suportable només a mexicans aguerrits, a les més suaus, però igualment gustoses. 
També tenen una varietat de platets d'entrants, com els Ovnis, molt deliciosos. Tenen també opció per a vegetarians. La beguda aquí és la cervesa, en especial, les mexicanes. Es troba a faltar alguna cervesa amb més cos i poder, però ells ho arreglen amb el tequila. 
La decoració és fidel a la imatge que tenim de Mèxic, colors llampants en una combinació encara més impactant.  És una taqueria de barri, gens de luxe i pocs detalls superflus. 
Els dimarts (martaco), i ara també els dimecres (miercoloko) fan preus especials i és difícil trobar taula. Els tacos tenen un preu d'un euro amb cinquanta, i el tequila i les canyes per un euro.
Tot el que vam tastar estava molt bo, tot, i això és un dels detalls que crea la diferència amb la resta de locals de la franquícia, però el principal detall és sens dubte, el servei. Una parella jove de nois de casa, amb un tracte amable, simpàtic, ràpid.
Un petit sopar, no dic un sopar de forquilla i cullera, et surt per uns deu euros per cap. 
Una opció divertida per fer un mos abans o després de veure un espectacle. El Paral·lel queda a un centenar de metres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada