dilluns, 28 de gener del 2019

El Cuit



Carrer Sant Cristòfol, 37. Granollers.

Em va portar a aquest restaurant un sopar de final de projecte. Una de les comensals té una relació familiar amb el propietari i ens va recomanar que sopéssim enllà. El Cuit es troba al centre històric de Granollers, i l'edifici és de pedra antiga de veritat. Té dues plantes de menjador. En l'actualitat la inferior  és més gran, perquè la joieria que hi havia al mateix edifici va marxar. La superior disposa d'una terrassa interior molt acollidora que treballa especialment a l'estiu. Al carrer, també hi ha espai per unes taules al llarg de la seva façana, que es fan servir al migdia.
La decoració està, com a mínim, pensada. Hi ha hagut algú que ha dissenyat l'espai. Particularment, vaig trobar manca de més llum sobre alguna taula. M'agrada veure el que menjo, els seus colors i textures. 
Vam sopar un menú de dos plats i les postres, que no inclou beguda, per uns divuit euros. Cuina mediterrània, ben presentada i cuinada. La quantitat és correcta, però per a mi, un pèl justa. 
Als migdies existeix un menú per dotze euros que sembla que està bé, però que no he tastat.
El menú no ofereix moltes alternatives, vull dir que hi ha tres opcions a triar per a cada plat. Tenen opció vegetariana. La pasta la fan molt bé i els ous estrellats són una opció quasi obligada en aquest lloc.
El servei aquella nit va ser una mica lent perquè tenien alguna baixa de personal, però sembla que va ser una anomalia dins de la normalitat. 
Un lloc bonic, romàntic, on es pot menjar bé al centre de Granollers.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada