divendres, 25 de gener del 2019

L'illa



Carrer Muntanya, 1. Collbató. 

Aquesta vegada parlem d'un restaurant al peu de la muntanya de Montserrat, al petit i bonic poble de Collbató. Està ubicat en una masia antiga, tradicional, molt espaiosa i amb molta llum. Metres quadrats que permeten un espai per taules i cadires, molt gran i que dóna a cada taula la intimitat que moltes vegades no es té desafortunadament. Decorat de forma minimalista tot en blanc, fusta per a cadires, taules i taulell, terra tradicional de masia catalana, i potser la il·luminació al sostre resulti un pèl freda, però al llarg del dia els espais són prou escombrats per la llum solar. Disposa d'una àmplia terrassa a l'exterior sota els arbres que a l'estiu deu ser una delícia.
El menjar és propi de la cuina catalana, molt ben presentat i amb un servei atent i simpàtic. La carta és amplia amb alguna opció per als vegetarians. Carta de vins amplia i un vermut casolà que aixeca els ànims.
El menú diari té un preu de 12,50 € que sorprèn per la seva qualitat, dos plats i les postres més la beguda. També existeix un menú de 25 € que ja és una altra cosa per la gran quantitat d'opcions i l'elaboració complexa dels plats.
Un lloc  bonic a tenir en compte si anem als voltants de Montserrat. L'atenció al client resulta exquisida i molt de la nostra terra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada