dimecres, 23 de gener del 2019

Mamacafé



Carrer Doctor Dou, 10. El Raval. Barcelona.

El millor d'aquest restaurant és l'oferta gastronòmica. Es menja bé, tenen una àmplia oferta de plats vegetarians i vegans, els productes són de proximitat i la gran part estan comprats al Mercat de la Boqueria que està a uns centenars de metres. La seva cuina és pròpia del barri on és, una cuina barreja absoluta de moltes cuines, però amb més força de la cuina mediterrània i oriental.
El local que ocupa el restaurant actualment era una galeria d'art, i potser per aquest motiu el restaurant ofereix les seves parets a artistes de la zona per exposar les seves obres.
El menú del migdia té un ajustat preu de 12,50 €, amb dos plats, beguda, pa, postres o cafè. Els caps de setmana aquest menú ascendeix a 15,50 €. A la nit només obren a grups organitzats prèvia confirmació per un preu més alt i una carta més amplia.
Per destacar uns raviolis farcits, uns ous estrellats amb patates i l'arròs negre. 
El servei és atent i ràpid. Per la proximitat de Rambles, MACBA i resta d'encants del barri antic, el restaurant està una mica ple de turistes, però sense arribar a l'estrès. Nivell correcte, podríem dir.  
Si haig de posar un però, diria que en el tema de la combinació de colors el dissenyador no va tenir el dia. La mesura de les taules tampoc és com per gaudir de l'espai. 
La cuina és oberta amb un gran vidre i queda situada enmig de les dues sales de menjador. Els banys són originals, divertits.
Un lloc amb una cuina variada al bell mig del Raval. Com a curiositat, sortint del Mamacafé podeu entrar al forn que hi ha just al costat, porta per porta, on trobareu tota mena de pans fets amb coherència i massa mare de veritat. Ja hi que sou, aprofiteu el viatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada