dimecres, 5 de maig del 2021

Racó de la Cris



Avinguda Josep Crous, 1. Cànoves

El rètol de la façana diu que és un forn de pa, granja i cafeteria. I és tot això dins d'un local antic i molt bonic i gran. La simpatia de les dones que ho porten, comandades per la Cris, és la principal característica d'aquest racó. Una primera conversa amb elles va ser suficient per saber que estan de lloguer, que ho han intentat comprar i que ha estat impossible. Si això hagúes estat possible, haguessin creat un restaurant, i estic segur que seria un èxit. 
El pa i tots els productes clàssics (ensaïmades, croissants, coques, etc.) estan molt ben fets, i els entrepans i cafès els fan molt cuidats, amb molta atenció en els detalls. Tan sols es pot esmorzar i berenar. L'interior del local té moltes parets de pedra vista, i el mobiliari conserva un to d'antigor molt acollidor.
Una petita terrassa amb tres o quatre taules són un complement perfecte quan la temperatura invitar a gaudir del sol i de la tranquil·litat d'un poble petit com Cànoves, un lloc de pas per a moltes excursions a les muntanyes del Montseny.
Un lloc acollidor, amb un servei impecable i atent, un bon producte, i una simpatia sorprenent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada